Juni-udfordring

Jeg vil i juni måned ikke have min egen iPad i soveværelset på noget tidspunkt.

Hvis kæresten og jeg skal se en film eller noget er det selvfølgelig ok, hvis vi ser det på hendes iPad.

Formålet med udfordringen er, at få en bedre nattesøvn. Og vænne mig af med, at min hjerne skal have en eller anden form for afledningsmanøvre for at slappe af.

Aktuelt falder jeg næsten dagligt i søvn mens Twitch kører med en eller anden Hearthstone-spiller, gerne Trump, som har en rolig stemme. Analyserne af spillet luller mig stille og roligt i søvn. Desværre vågner jeg ofte op fuldstændig viklet ind i ledningen til mine høretelefoner. Og af en eller anden grund kører der vældig ofte også julemusik… Jeg er rimelig overbevist om, at det ikke er den optimale måde at tilbringe sin nat på!

Konsekvens og gevinst

Hvis ikke jeg gennemfører udfordringen skal jeg en af dagene i den første uge i juli hoppe i havnebadet inden arbejde. Og er der noget jeg ikke kan lide, så er det koldt vand. Og at stå tidligt op. Jeg er måske i virkeligheden et varmeblodet B-kreatur af en eller anden obskur art.

Gevinsten er naturligvis først og fremmest bedre søvn om natten og dermed mere energi i hverdagen. Men jeg skal jo også forkæle mig selv. Derfor vil jeg give mig selv lov til at overføre 3.000,00 kr. til min C10-portefølje, selvom jeg egentligt burde spare alt hvad jeg kan til brylluppet. En udfordring to i juni måned kunne dermed være, at have 1.500,00 kr. tilbage på min rådighedskonto, så jeg kan overføre d. 1. juli, uden at det smadrer min økonomi fuldstændigt.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s