Køb af aktier

Så er C10-porteføljen officielt startet!

Jeg har i dag købt 3 aktier i Pandora til 955,50 kr. + 29,00 kr. i gebyr. Min tanke er, at denne aktie indtil videre har givet det næstbedste afkast i C20CAP-indekset i år, hvorfor aktien formentligt kommer til at indgå i C10-porteføljen til næste år også. Og tanke nummer to er, at aktien er en udbyttebetalende aktie, som jeg gerne vil have i min lille samling. Sidste tanke er, at jeg måske gerne vil starte med at færdiggøre min C10-portefølje og så tage resten lidt random bagefter.

Nu når jeg sidder og skriver det her, kommer jeg til at tænke på, at jeg har brudt min regel om, at jeg ikke må købe for mindre end 3.000,00 af gangen. Hvilket er noget skidt. Jeg må lige til at tænke mig lidt mere om!

Aktuelt vil jeg ikke kunne købe for mindre end 3.600,00 kr. af gangen i C10-porteføljen, idet Genmab f.eks. koster ca. 1.200,00 kr. pr. stk. på nuværende tidspunkt. Her skal jeg altså købe 3 stk. førend jeg når over mit minimumsbeløb. Og da jeg så vidt muligt skal starte med lige mange penge i alle aktierne, skal jeg altså købe for ca. 3.600,00 kr. i hver enkelt af de øvrige aktier også. Så i virkeligheden skulle jeg have købt 4 Pandora-aktier i dag. Det må jeg lige huske mig selv på til næste gang.

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s