August-udfordring

Da jeg har brugt psyko-mange penge på cigaretter i juli måned må det selvfølgelig føre en udfordring med sig; jeg må i august kun købe én pakke cigaretter. Til mit bryllup. Og så må jeg ellers tage mig sammen med det fis.

Hvis det ikke var for mine cigaretter, så havde jeg klaret min juli-udfordring. Så cigaretter er altså roden til alt ondt.

Konsekvens og gevinst

Hvis ikke jeg fatter at tage mig sammen skal jeg donere 35,00 USD til Trump-kampagnen. Og jeg synes Trump er en kæmpe idiot, så det er bestemt ikke noget jeg har lyst til. Det er faktisk værre end at smide pengene på gaden. Og så skal jeg også lave en tre-retters middag til min kæreste den første ledige lørdag efter august.

Hvis jeg til gengæld klarer den, så har jeg aftalt med kæresten, at hun laver en tre-retters middag til mig den første frie lørdag efter august.

Så jeg krydser fingre for mig selv!

Opdatering på min juli-udfordringFail

Min juli-udfordring failede. Jeg “kom til” at bruge 2.779,50 kr., hvor mit mål var ikke at bruge mere end 2.529,00 kr. Så det er lort.

Det værste er, at jeg brugte 804,00 kr. på cigaretter. Så hvis ikke jeg havde gjort det, så var det gået mere end godt. Det er faktisk de fleste penge, jeg har brugt på cigaretter siden jeg startede denne blog. Det skal der så også sættes en stopper for nu!

Når jeg kommer hjem fra sommerhus må jeg altså op på jernhesten og cykle hjem for at besøge min mor…

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s