Kommentar til min månedsrapport, juli 2016

Jeg har været på bryllupstur i sommerhus, haft ferie og slappet af i hjernen, hvorfor min månedskommentar er lettere forsinket.

Alt i alt

I juli måned har jeg haft mit hidtil laveste variable forbrug på en måned – og det er jo helt fantastisk! Jeg har endda både formået at have mit laveste forbrug + min største nettoforøgelse af min værdi (hvilket jo egentligt nok er meget logisk). Så selvom jeg har røget som en skorsten i juli, og det formentligt er noget af det dummeste jeg lige for tiden foretager mig, så kan jeg ikke være andet hamrende-herre-tilfreds med måneden!

Aktiver – tilføjet 5.000,00 kr.

Det er indtil videre den bedste måned. Jeg fik overført 5.000,00 kr. til min aktieopsparing. Det kommer desværre nok til at vare lidt før jeg får slået den rekord, da jeg nu har en kæmpe masse gæld, som jeg gerne vil have af vejen.

Passiver – nedbragt med 4.859,95 kr.

Mit boliglån er det helt det samme som sidste måned. 2.000,00 kr. røg herhen (dvs. ca. nedbragt med 1.100,00 kr. efter renteudgifter).

1.500,00 er røget ind på min kærestes konto, og jeg skylder nu 4.000,00 kr.

Denne måned var SU-låns-måned, så jeg har afbetalt 2.205,00 kr. på det lån. Jeg må have glemt at opdatere tallene eller noget i den retning, for min oversigt viser, at jeg nu skylder 2.259,95 kr. mindre end jeg gjorde sidst.

Samlet set har jeg altså bragt min gæld 4.859,95 kr. ned, hvilket er ok, når nu mit bryllup nærmer sig, og jeg samtidig fik indbetalt 5.000,00 kr. til min aktiekonto. En samlet nettoforøgelse på 9.859,95 kr. tænker jeg – hvis man skal udtrykke sig lidt jysk – er ganske udmærket.

Variable udgifter i juli – 2.779,50 kr.

Cigaretter – 804,00 kr.

Det er lidt ærgerligt, at jeg er faldet tilbage til mine gamle rygevaner. Og det er helt klar

Fast food – 60,00 kr.

Der er jo igen historisk lavt. Hvilket umiddelbart er en fantastisk ting. Det som jeg altid bare skal være opmærksom på, er, at jeg ikke bliver sådan en nærigpind, der aldrig vil noget som helst. På den anden side har jeg fundet ud af, at jeg sagtens kan nøjes med en durum frem for en burgermenu. Og det hjælper lidt på det hele.

Frokost – 686,00 kr.

Frokostudgifterne kom til at ligge lidt over budget. Det sker, når man tager en cafeburger på vejen fra et møde til et andet…

Gaver – 686,50 kr.

Min far havde fødselsdag, og han skulle selvfølgelig have lidt interessante bøger med på vejen videre i livet.

Sociale ting/arbejde – 90,00 kr.

Jeg købte lakridspiber til deltagerne i et møde jeg havde inviteret til, da jeg i mellemtiden blev indkaldt til et andet møde af min chef. Så det var en art undskyldning for en noget hektisk dag. Oven i hatten kom også lidt ferieslik. Det er få penge, der er godt givet ud. Bestikkelse er vejen frem her i verden.

Sociale ting/venner – 144,00 kr.

Jeg brugte 144,00 kr. på en omgang netcafé med min bror. Overvejelsen er selvfølgelig, om man ikke burde tage sin computer under armen og i stedet spille derhjemme. Men det er nu hyggeligt at komme lidt ud. Og så længe det ikke er mere, er jeg egentligt også ok tilfreds her.

Transport – 168,00 kr.

Det gik til en taxa hjem fra min polterabend. Og det var nok meget fornuftigt. To af mine kompagnoner væltede på deres cykel på vej hjem. Og en af dem mens han holdt stille på sin cykel i et lyskryds.

Øller – 141,00 kr.

Det må være rekord i lavt forbrug på øller! Det ved jeg ikke helt om er godt eller skidt. Økonomisk er det selvfølgelig fantastisk, men social nok mindre fedt. På den anden side har jeg opbygget et lille lager, som jeg tager fra – så mit reelle forbrug er forhåbentligt noget større.

 

 

 

 

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s