Køb af aktier

I dag er købt 31 aktier i AT&T (T) til 42,66 USD stykket + 13,00 USD i gebyr – i alt 1.335,46 USD.

AT&T udbetaler et direkte udbytte på 4,56 %, hvilket altså dermed er rigeligt over mine krav. Desuden tilhører selskabet også de såkaldte Dividend Aristocrats. Og det er egentlig tankerne bag købet. Simpelt.

Min tanke er stadig, at hvis jeg prøver at købe aktier hver eneste måned i selskaber, som virker fornuftige, så må jeg ramme lige så rigtigt som forkert. Og under alle omstændigheder får jeg stille og roligt opbygget en portefølje, som udbetaler et udbytte jeg kan bruge til at købe endnu flere aktier for. En helt fantastisk tanke!

Min bror havde nogle forsikringsbetalinger og noget i denne måned, så han har ikke overført til den fælles portefølje. Det betyder aktuelt, at jeg er 7.400,00 kr. foran ham, og altså dermed to måneders indbetalinger foran. Så de næste to måneder vil jeg enten købe babyting i stedet for aktier (synes min kone) eller tilføje min C10-portefølje midlerne (synes jeg).

Godt 2017 derude!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s