Så er min cykel sparet hjem!

Jeg købte min cykel tilbage i april sidste år, og satte en husker i min kalender 247 dage frem i tiden. Hvilket var fredag d. 6. januar i år.

Det betyder altså, at selvom jeg brugte noget i retningen af 7.400,00 kr. på min cykel, hvilket er mange penge for sådan en sag, så er de altså tjent hjem nu. Forudsætningen var, at jeg brugte min cykel til og fra arbejde hver dag siden da. Og selvom jeg naturligvis ikke har skullet arbejde  i (hver) weekend, så er der mit hoved ingen tvivl om, at cyklen er mere end tjent hjem. F.eks. har jeg ofte cyklet flere forskellige steder hen på en og samme dag, hvilket har givet en besparelse de dage dage på mere end de 30,00 kr., som jeg satte som gennemsnitlig transportudgift til/fra arbejde.

Hvis jeg havde købt en billigere cykel kunne jeg selvfølgelig have sparet pengene hjem langt før. Og jeg kunne egentligt også godt have gået på arbejde. Så her er altså et potentiale for den mere ekstreme gnier. Men jeg er glad hver eneste dag, jeg cykler på arbejde. Både for min cykel, men også at jeg ikke bor længere væk end at jeg rent faktisk kan cykle på arbejde. Det er ganske godt for min millionudfordring, nu når jeg har valgt at give mig selv den luksus at eje en cykel.

Så egentligt bare et lille tilfredshedsindlæg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s