Køb af aktier

I dag er købt fem aktier i Tesla, Inc (TSLA) til 324,66 USD stykket + 13,00 USD i gebyr – i alt 1.636,30 USD. Aktierne er købt til porteføljen ‘Hjemmebrygget‘.

Det blev lidt mere end normalt, men mindre kunne ikke rigtig gøre det, da vi ellers ville købe for 1.298,64 USD, hvis vi kun købte fire stykker. Og det er jo imod min regel om, at jeg ikke må købe for under 1.300,00 USD af gangen.

Tanken bag købet er, at Tesla virker som en fornuftig virksomhed, med en fornuftig idé, der (forhåbentligt) kommer til at virke i fornuftig lang tid fremover. Som sædvanligt er der ikke nogle økonomiske analyser bagved købet. Oveni hatten er det heller ikke en udbyttebetalende aktie, men blot en god idé. Det skal der heldigvis også være plads til. Og medmindre vi kommer på en anden fiks idé, så fortsætter vi med at købe udbyttebetalende selskaber fra næste måned.

Tænk hvis bare man havde fået denne fikse idé, da Tesla blev børsnoteret!

Vi er heldigvis blevet enige om at sætte vores månedlige indbetaling op til 4.700,00 kr. hver især, så vi kan købe aktier hver måned nu. Hvis altså ikke dollarkursen stiger helt vildt, hvilket jeg dog ikke tænker er lige på trapperne – måske nærmere tværtimod.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s