Køb af aktier

Der er købt 19 aktier i T. Rowe Price Group, Inc. (TROW) til 41,40 USD stykket + 13,00 USD i gebyr – i alt 1369,60 USD. Dollarkursen på købstidspunktet var 6,6290 USD/DKK. Aktierne er indkøbt til porteføljen Hjemmebrygget.

Valget faldt denne gang på T. Rowe Price Group, Inc., da deres x-dag er d. 13. juni og vi derfor lige kunne nå at være med på det udbytte, som udbetales d. 29. juni. Jeg tror nok, at vi først modtager udbyttet i starten af juli, da der lige går et par dage fra udbetalingen til, at udbyttet indfinder sig på kontoen. Men det går nok også.

Oveni hatten har selskabet udbetalt stigende udbytter siden 1987, og er dermed med i kategorien Dividend Aristocrats. Aktuelt giver selskabets udbytte et direkte afkast på 3,19 %, hvilket altså lever op til kravene om mindst 3 % i udbytte. Selskabets payout ratio er på 46,4 %, og sidst er selskabets størrelse omtrent 17,26 milliarder USD, hvilket altså er noget over mit krav om en milliard DKK.

 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s