Rakethandlerne var en fuser

Jeg kom i dag til at rode mig ud i en meget lidt lukrativ handel med Danske Bank, hvor jeg troede, at aktien ville stige ovenpå deres gode regnskab. Det mente alle andre i verden så ikke, hvorfor jeg kunne indkassere et tab på ca. 550,00 kr. Det blev jeg i grunden lidt træt af, så jeg har besluttet at stoppe med at forsøge mig med de her meget kortsigtede handler, og i stedet koncentrere mig om at følge min andre planer.

Jeg kaster altså håndklædet i ringen for denne omgang, og skylder dermed Daniel en god flaske vin. Hvis du læser dette, Daniel, må du meget gerne sende mig navn og adresse på sortkiwi [snabel-a] yahoo.dk, og så sender jeg en flaske afsted.

Jeg har overført den sølle rest af penge fra mit forsøg til C-10-porteføljen, hvor de så må stå og hygge sig og forhåbentligt indhente lidt af det tabte med tiden.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s