Køb af aktier

I dag er købt 6 aktier i Chr. Hansen Holding A/S (CHR) til 537,50 kr. stykket + 29,00 kr. i gebyr – i alt 3.254,00 kr. Aktierne er indkøbt til C10-Porteføljen.

Det blev C10-Porteføljen, jeg bygger videre på i denne måned, da min bror, kone, datter og jeg skal ud og rejse. Derfor havde min bror mere lyst til at bruge pengene på ferie end aktier – og det kan jeg et eller andet sted godt forstå. Det passer mig egentligt også meget fint at holde lidt pause med de amerikanske aktier, da dollarkursen bare bliver ved og ved med at falde.

Valget faldt på Chr. Hansen Holding A/S, da selskabet ligger på en god tredjeplads af de aktier i C20-indekset, som er steget mest et år tilbage i tid:

Afkast C20 halvr 2017

Både DSV og Jyske Bank indgår allerede i porteføljen.

Apropos rejser, så skete det endelig, at jeg selv havde lagt penge til side til at købe rejsen for. Så jeg skylder denne gang ikke nogen noget, hvilket er ganske fantastisk.

Til gengæld starter min barsel i dag, og jeg kan derfor se frem til en periode på dagpenge her senere på året, hvorfor min indkomst bliver reduceret ganske betragteligt indtil jeg starter på arbejde igen d. 1. februar 2018. Min kone og jeg skal lige have luret, hvordan og hvorledes vi gør med økonomien i den periode, men det bliver formentligt noget med at pulje den fælles indkomst, og så fordele til de mest nødvendige udgifter. Lige nu tror jeg heldigvis, at hun er med på at prioritere aktieopsparingen.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s