Sukkerfri – dag 2.0.

Min kone var desværre blevet syg, og vågnede med koldsved og ingen energi. Hun havde overhovedet ikke lyst til kål eller æg til morgenmad, så det blev en croissant og en latte for hendes vedkommende.

Jeg startede egentligt med at spise lidt skyr med blåbær og kokusflager, hvilket smagte ganske udmærket. Jeg har aldrig før smagt skyr, da jeg altid er lidt langsom til lige at lade mig overbevise af modefænomener. Lidt ligesom jeg var den sidste i klassen der fik en mobiltelefon. Nogle gange er det et godt træk – men andre gange dumt. I det her tilfælde endte det med, at jeg senere på dagen rendte i Føtex og købte en ordentlig bøtte med Skyr. Jeg skal lige have prøvesmagt den med vanille næste gang jeg handler ind.

Men altså.

Croissant og latte så simpelthen så indbydende ud, at jeg ikke kunne nære mig. Der røg altså også en enkelt croissant ned hos mig.

Til frokost fik jeg resterne fra i går: hakket spidskål med kødsovs. Det er ikke den store kulinariske oplevelse. Og jeg følte mig egentlig bare som en art kvæg, der skulle indtage noget føde for at få systemet til at fungere.

Da konen stadig var syg til aften, og jeg havde rendt rundt og underholdt vores datter hele dagen (dvs. skifte ble, gå tur, lave flaske, lave grød, gå mere tur, lave mere grød, sige blob-lyde osv.) synes vi selv, at det var mest hensigtsmæssigt at bestille pizza. Hvilket selvfølgelig ikke var en del af planen.

Til trods for dagens brud på kostplanen har jeg tænkt mig at fortsætte indtil på tirsdag i næste uge. Jeg kan allerede forudse, at jeg også kommer til at bryde diæten lørdag aften, da vi er inviteret ud til noget hurlumhej hos nogle venner, hvilket formentlig kommer til at betyde en øl eller to.

Jeg bilder mig selv ind, at det alligevel har haft en vis form for effekt, sådan at skrue ned for sukkeret og op for de grove grøntsager. Det føles hele tiden som om, min mave er fuld. Det er i hvert fald meget tungere ting end min coladrikkende, storrygende kontorkrop er vant til at indtage. Og det føles egentligt meget rart. Igen i dag kunne jeg ikke få taget en middagslur, da vores datter lige to en skraber. Og det er sgu mystisk!

Så selvom jeg (endnu engang) kan konstatere, at jeg ikke lige umiddelbart er verdens mest principfaste menneske, så er det bare op på hesten igen, og fortsætte hvor jeg slap. I det mindste har jeg ikke spist mellemmåltider og ikke drukket andet end kaffe og vand.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s