Sukkerfri – dag 3.0.

Dagen startede egentlig meget godt. Jeg fik igen skyr med nogle blåbær og nogle kokusflager. Det bliver nok i lang tid fremover min foretrukne morgenmad; det er enormt nemt lige at hive skyr’en ud af bøtten og smide lidt lækkerier ovenpå. Stort set ligeså nemt som en skål havregryn, men væsentligt mere velsmagende. I hvert fald indtil videre.

Efter lidt morgen-tjummerum rundt i lejligheden var vi ude og gå en tur med vores datter. Og pludselig var tiden stukket af, og jeg nåede lige at kaste en skål havregryn ned (dumt, når jeg har konstateret, at skyr smager bedre) førend mine forældre kom. Og jeg er sådan set lidt usikker på, om havregryn med mælk er forbudt i forhold til diæten. Hvilket nok peger i retningen af, at jeg burde tage og læse den bog, som vi købte til formålet.

I virkeligheden gør det ikke så meget, for mine forældre kom forbi og spurgte, om vi ikke ville med på Papirøen og spise. Og da vi både havde ramt en sjældenhed i det danske vejr (det var rent faktisk solskin det meste af dagen), og vi ikke er alt for gode til at komme ud for tiden, så takkede vi selvfølgelig ja. Velvidende at det formentlig kom lidt i karambolage med vores meget strenge diæt…

Og rigtig nok. Jeg endte ud i en burger med pulled pork, pomfritter og en cola på siden. Så meget for kuren. Igen i dag. Til gengæld smagte det helt fantastisk!

Måske kan jeg gennemføre en hel dag på søndag. Ellers i hvert fald mandag.

Håber jeg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s