Sukkerfri – dag 4.0.

Dagen startede rigtig godt med den sædvanlige omgang skyr med lidt blåbær og kokusflager. Og fortsatte egentlig meget godt frem til frokost, hvor jeg mødte min første udfordring.

Vi var ude og gå med vores datter, og turen blev lidt længere end beregnet, og lige pludselig var jeg sulten. God som jeg var, gik vi i Kvickly, hvor jeg købte sådan en lille hapser af skyr med lidt müsli på toppen. Fint nok. Min kone købte sådan en af de der kyllingesandwich, hvor der er to i pakken. Da hun havde spist halvanden sandwich var hun mæt. Og jeg blev forrådt af min jyde-gen. Jeg tænkte, at det var da spild, hvis sådan en lille halv sandwich skulle ryge i skralderen, så på trods af min diæt, så ofrede jeg mig og spiste den.

Så vidt så godt.

På turen hjem ringede jeg sammen med min bror, som lige ville høre, om ikke han skulle kigge forbi. Det syntes jeg lød som en fantastisk ide, så helt sikkert, du kommer bare osv.

Han troppede så op med en smørstang fra den lokale bager. Og altså. Når man lige er kommet hjem fra en tur i den friske strandluft på Amager strand, så var det altså at min mave sagde noget i retningen af, at når du alligevel er faldet på den sandwich, så kan du ligeså godt fortsætte med smørstangen. Så det gjorde jeg selvfølgelig…

Til aftensmad havde vi tænkt sukkerfrie pandekager med blåbær. De blev lavet, og var virkelig lækre. De blev endnu lækrere af, at jeg lige hentede noget sirup i køkkenet. Og så var det her, at jeg tænkte ved mig selv, nu er der vist ingen grund til at bilde sig selv ind, at man stadig er på kur. Og endnu mindre grund til at skrive det offentligt.

Resultatet af sukkerfri uge

Det må nok siges at være røget lige i vasken. Jeg havde én god dag. Ud af fire. Hold da helt kæft mand.

Det har fået mig til at tænke på, at jeg nok ikke skal starte med at læse bogen om, hvor dårligt sukker er. Jeg skal nok istedet have fat i en bog om udøvelse af selvdisciplin. Så det må være mit næste projekt. Hvis jeg ellers kan få mig taget sammen til det…

Om ikke andet, fik jeg en enkelt god kålopskrift ud af det, og opdaget skyr. Og i det hele taget startet dagen med rent faktisk at spise morgenmad. Så det vil jeg forsøge at holde fast i.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s