Køb af aktier

Jeg har i dag købt 10 aktier i DSV A/S (DSV) til 491,00 kr. stykket + 29,00 kr. i gebyr – i alt 4.939,00 kr. Aktierne er indkøbt til C10-Porteføljen.

Valget faldt på DSV, da aktien er den mest stigende i C20-indekset sidste år. Udover det, så er jeg lidt forelsket i aktien, da jeg efterhånden har haft den i nogle år og den bare hele tiden sniger sig stille og roligt op ad. Jeg kunne f.eks. have valgt et andet kriterium, og købt den aktie, som havde den mindste værdi. Så havde valget faldet på FLSmidth. Jeg holder dog på DSV og dermed har jeg så også sat formlen for, hvilke aktier jeg skal købe, når jeg overfører yderligere midler til C10-porteføljen; den aktie, som er steget mest det sidste kalenderår.

Grunden til, at jeg i denne måned køber ind i C10-porteføljen fremfor Hjemmebrygget, er, at januar er en notorisk dyr måned, og min bror har bilforsikring og andet godt, som gør, at han ikke kunne overføre i denne måned. Og fred være med det – jeg fortsætter bare på en af de andre projekter.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s